Gevelreiniging

De gevel is het visitekaartje van uw bedrijf, die moet er netjes uit zien. Of het nu gaat om gladde beplating, damwandbeplating of metselwerk. Weersinvloeden (zure regen), afvalstoffen van industrie in de omgeving en uitlaatgassen, dat zijn de boosdoeners. Agressieve bacteriën zorgen voor een doffe waas of zelfs groene of zwarte aanslag. Goed gevelonderhoud toont mooi, maar zal uiteindelijk ook kosten besparen (schilderwerk blijft langer mooi!).

Methodes om de gevel te reinigen

  • Reinigen met stoom
    Reinigen met stoom, ofwel stoomcleanen, is een methode waarbij wij 100 graden hete stoom onder druk gebruiken om uw gevel schoon te maken.
  • Damwand U-profiel reinigen
    Het oppervlak wordt met een handmatige borstelmethode en met chemicaliën gereinigd, waarna het wordt nagespoeld.
  • Damwand glad reinigen
    Het oppervlak wordt met een borstel aan een lange steel gereinigd, met osmosewater en chemicaliën.

Gevel conserveren

Na het reinigen van de gevel kunnen we deze ook conserveren. Dat houdt in dat er een beschermlaag wordt aangebracht waar nieuwe vervuiling niet aan kan hechten. Bijkomend  voordeel hiervan is dat de kleur mooi blijft.

Gevel impregneren

De poriën van gevelstenen kunnen open gaan staan wanneer ze nat worden (door regen of reiniging). Zo’n open gevel zal sneller vuil aantrekken en dat kan de bedoeling niet zijn. Impregneren is de oplossing. Onder lage druk wordt een impregneermiddel aangebracht waardoor er een beschermlaag wordt gevormd die de gevel water- en vuilafstotend maakt. Nieuwe aanslag krijgt hierdoor aanzienlijk minder kans. Na het reinigen van uw gevel zorgen wij ervoor dat ook uw ramen en kozijnen netjes schoongemaakt worden.

Graffiti verwijderen

Voor de makers mag het kunst zijn, u denkt: nee hè. Oftewel: u wilt niet dat uw bedrijfspand deze ‘straatuitstraling’ heeft. Graffiti is een regelmatig terugkerende ergernis die we snel kunnen weghalen voor u. Zonder blijvende sporen. Een telefoontje of mail is genoeg.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.


SIEV logo

Wij zijn lid van branchevereniging SIEV!