CleanChoice: meer plezier van schoon

CleanChoice is van start gegaan in 2011. Onze andere aanpak van de schoonmaak sloeg vanaf het begin aan. We krijgen veel waardering voor het feit dat we altijd de volledige verantwoordelijkheid voor deze discipline op ons nemen.
En we groeien nog steeds! Door constant te streven naar verbetering, nauw contact te houden met de klanten, interne processen te stroomlijnen en constant de baan op te gaan. In hedendaags Nederlands: we gaan er helemaal voor.

CleanChoice werkt inmiddels vanuit steunpunten in Tilburg, Breda en Den Bosch. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Met een kleine 100 collega’s zijn we een flinke club geworden. Allemaal gemotiveerd, ieder op zijn eigen manier en in het eigen specialisme.
Je hoort het steeds vaker: schoonmaken is een vak. En dat klopt, het is óns vak.

Marieke

Inside sales

Ik zorg dat de commerciële activiteiten vanuit kantoor goed geregeld zijn, houd onze social media bij en heb veel contact met onze klanten.
Lekker afwisselend!

Vincent

Director

Ik los vraagstukken op en zorg dat de verwachtingen van onze klanten worden overtroffen.
“Door aandacht wordt alles schoner”

Natasja

Office Manager

Als Office Manager ben ik spin in het web. Ik houd me bezig met alles wat het kantoor aangaat met als voornaamste taken de urenregistratie en de planning, dus altijd lekker druk.

Bianca

Finance


Met mijn ruime ervaring neem ik de volledige financiële afdeling voor mijn rekening. Cijfers zijn helemaal mijn ding.

Sanita

Area Manager (Eindhoven en Den Bosch)

Naast nauwkeurig toezicht houden op de werkzaamheden is het realiseren van de wensen van de opdrachtgever ook mijn verantwoordelijkheid.
Met mijn sociale en structurele vaardigheden wordt dit in stand gebracht en blijft de kwaliteit van de werkzaamheden bewaakt.

Henriëtte

Area Manager (Eindhoven)

De Regio Eindhoven ken ik van binnen en van buiten. Ik zorg dat de kwaliteit gewaarborgd wordt en dat de schoonmaaksters op een prettige manier kunnen werken.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.


SIEV logo

Wij zijn lid van branchevereniging SIEV!