Schoonmaak van bedrijfsruimtes

Het uitbesteden van de interieur schoonmaak, dat is niet zomaar iets. U haalt andere mensen binnen in uw organisatie en ook nog eens op andere tijden. Dat vraagt om vertrouwen en discretie. Bij CleanChoice weten we wat het betekent als de schoonmaak aan ons wordt gegund. We houden ons stipt aan afspraken en protocollen. Nemen de organisatie van de schoonmaak zelf in de hand en vallen u verder nergens mee lastig. Zo heeft u bij ons één vaste contactpersoon die alles regelt en oplost. Zodat ú kunt doen wat u moet doen: lekker doorwerken.

Een pro-actief schoonmaakbedrijf, daar went u snel aan

Schoonmaken is de hoofdmoot van ons werk. Maar als schoonmaker zien we meer. Die vieze of defecte lichtbak bijvoorbeeld. Of groen uitgeslagen gevel. Of verweerde parkeerbordjes. Zaken die er vaak te lang en onnodig bij blijven hangen. Te vertrouwd in uw ogen, slordig in de ogen van nieuwkomers. Wij zien het en op een dag melden we het ook. Bijvoorbeeld in de week dat er toch een kraan in de buurt is en het dus voordeliger is om het klusje ‘mee te pakken’.
Pro-activiteit waar u van profiteert. Omdat we vinden dat het onze taak is: de boel op orde en presentabel houden.

Een tevreden schoonmaker is het halve werk

Mensen maken de job. Dat geldt ook voor schoonmakers. Zij willen hun werk graag goed doen, met goede spullen, met respectvolle ondersteuning en begeleiding. CleanChoice maakt serieus werk van die begeleiding. We zorgen ervoor dat onze mensen hun vak professioneel kunnen uitoefenen, met volle inzet en naar volle tevredenheid. En dat laatste, dat merkt u. Want een blije schoonmaker werkt zoveel beter. Zij/hij blij, u blij.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.


SIEV logo

Wij zijn lid van branchevereniging SIEV!