Schoonmaakbedrijf Den Bosch

CleanChoice is hèt vakkundige schoonmaakbedrijf van Den Bosch en omstreken. Niet alleen nemen wij de hygiënische zorg van uw kantoor- vergader en sanitaire ruimtes voor onze rekening, wij reinigen ook uw parkeergarages en andere buitenruimtes. Tegen een voordelig tarief kunt u genieten van totale ontzorging op het gebied van schoonmaken. Binnen ons schoonmaakbedrijf hebben wij ruim honderd vakkundige schoonmakers in dienst die met enthousiasme voor u aan de slag willen gaan. Elke werknemer heeft zijn eigen specialisme en dat zorgt ervoor dat wij onze schoonmakers zo specifiek mogelijk kunnen plaatsen in Den Bosch en omstreken.

Snel professioneel aan de slag met een schoonmaakbedrijf in Den Bosch

CleanChoice regelt voor u de overstap indien u momenteel al een ander schoonmaakbedrijf uit Den Bosch in dienst heeft. Zo heeft u hier geen omkijken naar en wordt de overdracht professioneel aangepakt. Wij stellen één van de werknemers in ons schoonmaakbedrijf aan als uw vaste contactpersoon die uw aanspreekpunt is voor alle zaken op het gebied van schoonmaken. Wij vinden het uitermate belangrijk dat al onze schoonmakers proactief en flexibel inzetbaar zijn om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Vakkundig schoonmaakonderhoud in Den Bosch

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf van binnen en buiten een schone en professionele indruk achterlaat bij uw werknemers en klanten. Naast de verkoop en verhuur van sanitaire artikelen en opleverschoonmaken houden wij als schoonmaakbedrijf ons ook bezig met glasbewassing, dieptereiniging en vloeronderhoud. Uiteraard kunt u aangeven welke schoonmaakactiviteiten met welke frequentie schoongemaakt moeten worden. Hierin kunnen onze schoonmakers u voorzien van vakkundig advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch

Schoonmaakbedrijf inhuren in Den Bosch en omstreken tegen een voordelig tarief? CleanChoice is uw partner! Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden van onze diensten bij uw bedrijf en ontvang een duidelijke en vrijblijvende offerte. Met drie vestigingen in Noord-Brabant is CleanChoice zeer breed inzetbaar. Wij kunnen u om die reden ook zeer goed van dienst zijn in de regio’s Eindhoven, Tilburg en Breda.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.