Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Eindhoven bent u bij CleanChoice aan het juiste adres. Wij maken vakkundig al uw vergaderruimtes, kantoorruimtes en sanitaire ruimtes schoon tegen een voordelig tarief. Het hoofdkantoor van ons schoonmaakbedrijf is gevestigd in Eindhoven en we hebben momenteel ongeveer honderd enthousiaste werknemers in dienst die elk hun eigen specialisme in het schoonmaken uitoefenen. Wij vinden het belangrijk dat al onze werknemers proactief handelen, waardoor u op het gebied van schoonmaken zoveel mogelijk ontzorgd wordt. U bent dus voor al uw schoonmaak klussen in Eindhoven en omgeving in goede handen bij CleanChoice.

Schoonmaakonderhoud Eindhoven

Met een keten van steunpunten en een hoofdkantoor in Eindhoven, bedienen wij als schoonmaakbedrijf een brede regio. U kunt ons onder andere inzetten voor de verkoop en verhuur van sanitaire artikelen, opleverschoonmaken, dieptereiniging, vloeronderhoud, glasbewassing van laag- en hoogbouw en het vegen van bedrijventerreinen en parkeergarages. Bij ons kunt u rekenen op vakwerk van hoge kwaliteit en betrokken personeel die uw belangen ter harte neemt.

Wij regelen voor u de overstap!

Heeft u momenteel al een schoonmaakbedrijf in Eindhoven of omstreken in dienst? Dat is geen probleem, aangezien wij de gehele overdracht voor u regelen om de overstap zo makkelijk mogelijk te maken. Zo stellen wij voor elke klant een contactpersoon aan die uw vaste aanspreekpunt is en die zorgt voor een goede start en begeleiding tijdens het proces.

Snel aan de slag met een schoonmaakbedrijf in Eindhoven?

Zoals u leest kan CleanChoice u ondersteunen in het schoonhouden van al uw binnen- en buitenruimtes, zodat uw bedrijf bij uw medewerkers en klanten een frisse indruk kan achterlaten. Wij bedienen u als schoonmaakbedrijf niet alleen in Eindhoven, maar ook in de regio’s Den Bosch, Breda en Tilburg. Heeft u interesse in één of meerdere van onze schoonmaakdiensten in Eindhoven of een andere regio en wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier!

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.