Bedrijfsafval

Voor u als ondernemer is het niet altijd mogelijk om uw bedrijfsafval mee te geven aan de gemeentereiniging. Bijvoorbeeld omdat u teveel aanbiedt of omdat het afval bepaalde grondstoffen bevat die niet tussen het algemene vuil mogen komen. Om uw terrein opgeruimd, schoon en veilig te houden, neemt CleanChoice u het afvoeren van bedrijfsafval graag uit handen.

Afvalscheiding en afvoer

Voor ieder bedrijf hebben wij de oplossing voor het scheiden en afvoeren van afval. In veel gevallen gaat het om restafval, glas, folie of papier. Met de juiste containers, afvalbakken of knapzakken én de juiste ‘leegfrequentie’ voeren we alles efficiënt af. Zo regelen wij uw afvalbeheer van kantoor tot productieruimte. Dit kan als vaste dienst uitgevoerd worden, maar ook op afroep, bijvoorbeeld bij een verbouwing of verhuizing.

Alle certificaten op zak

Al onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde kwaliteits-, veiligheids- en milieucertificaten. Zo weet u zeker dat u een serieuze, betrouwbare partner aan ons heeft. Bovendien kunnen we snel schakelen als het nodig is. En uw terrein blijft veilig en schoon!

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.

 
SIEV logo

Wij zijn lid van branchevereniging SIEV!