Groenonderhoud

Veel bedrijven hebben in meer of mindere mate ‘groen’ op hun terrein. Goed voor de uitstraling…mits het goed onderhouden wordt. CleanChoice wil ook uw ‘groene vingers’ zijn.
Een prima partner die u al het groenwerk uit handen neemt.

Goed tuinonderhoud voor een groene omgeving

Onkruidbestrijding

Onkruid kan alles overwoekeren en ontsieren. Door periodiek uw tuin te laten onderhouden ziet uw terrein er altijd verzorgd uit.

Machinaal schoonborstelen of vegen van parkeerplaatsen

Een parkeerplaats is een visitekaartje voor de meeste bedrijven en verdient alleen al daarom goed onderhoud. Dus nemen we dit graag mee wanneer we met het onderhoud van uw tuin/terrein bezig zijn.

Snoeien

Groen draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijfspand, maar het heeft één nadeel: het groeit. Bomen en planten vragen om onderhoud. Periodiek laten snoeien is daarom een aanrader.

Gazononderhoud

Onderhoud van een gazon spreekt voor zich. Wij zorgen er graag voor dat het gras altijd netjes gemaaid is. Eén keer afspreken en het is voor langere tijd geregeld.

Onderhoudscontract tuin

Een onderhoudscontract voor het groen is de meest ideale oplossing. Alles wordt perfect in orde gehouden en u heeft nergens omkijken naar. In zo’n contract kunnen we het volgende meenemen:

  • Voorjaarsbeurt

  • Snoei- en maaiwerkzaamheden

  • Bemesting en beluchting

  • Winterklaar maken van de tuin

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.


SIEV logo

Wij zijn lid van branchevereniging SIEV!