Ongediertebestrijding

Bijna ieder bedrijf krijgt er mee te maken: ongedierte. Het vaakst betreft dat overlast van ratten en muizen, maar ook ander ongedierte komt regelmatig voorbij. CleanChoice heeft de specialisten in huis voor een adequate en snelle bestrijding van:

  • Wespennest verwijderen

  • Mieren bestrijden

  • Muizen bestrijden

  • Ratten bestrijden

  • Zilvervisjes bestrijden

  • Houtworm bestrijden

  • Wespen bestrijden

Ongedierte wordt voorgoed bestreden

Omdat wij een allround schoonmaakbedrijf zijn is ongediertebestrijding ook een van onze specialisaties. We komen altijd de situatie inspecteren en krijgen zo inzicht in de grootte en de oorzaak van het probleem. Er zal een duidelijke offerte voor u gemaakt worden voor de bestrijding van de huidige plaag maar ook voor het voorkomen van een nieuwe. Denk aan rondom het bedrijf afdichten van kieren en naden.

Omdat we weten dat een uitbraak explosief kan zijn en er plotseling veel overlast kan zijn kunnen we zeer snel schakelen.
Voor iedere plaag hanteren we een andere aanpak. Bij overlast van vogels hoeven we de dieren vaak alleen maar te weren; door rondom het bedrijf vogelwering aan te brengen zoeken de vogels hun nest- en voederplaats elders waardoor het probleem al is opgelost.

Stichting Vakopleiding Ongediertebestrijding

Onze specialisten hebben het vakbekwaamheidsdiploma behaald bij de Stichting Vakopleiding Ongediertebestrijding (SVO), waardoor wij alles weten over de levenscyclus van het te bestrijden organisme en waar het ongedierte leeft, wat zijn leefgewoonten zijn en hoe het zich ontwikkelt. Wij zijn op de hoogte van de regels en veiligheidsvoorschriften die voor de in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen gelden. Uiteraard zijn al onze medewerkers in het bezit van het verplichte EVM certificaat.

Kortom: Wij bestrijden op een veilige en effectieve manier!

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.

 
SIEV logo

Wij zijn lid van branchevereniging SIEV!