Onderhoud betonvloer

De vloer van uw magazijn, productiehal of logistieke ruimte heeft veel te verduren en raakt vervuild. Dit is niet te voorkomen en ook helemaal niet erg. Uw vloer is hier prima tegen bestand mits deze goed onderhouden wordt.

Het is voor de veiligheid belangrijk om de vloer regelmatig te reinigen. Niet alleen om markeringen op de vloer goed zichtbaar te houden, maar ook om te voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan doordat de vloer glad is geworden door vervuiling.

Betonvloer schoonmaken

Afhankelijk van de producten waarmee gewerkt wordt in deze ruimtes worden de eisen voor de schoonmaak steeds strenger. Wij kunnen u hierin adviseren. Of het nu eenmalige schoonmaak betreft vanwege een verhuizing of opening van een nieuwe hal, of periodieke reiniging.
Aan de hand van een inventarisatie maken wij een passend voorstel. We houden rekening met de graad van vervuiling, eventuele belijning op de vloer, de aanwezigheid van pilaren en stellingen waar onderdoor gewerkt moet worden.
Belangrijk: bij het plannen van de werkzaamheden houden we rekening met de bezetting van de hal. We hebben geen 9 tot 5-mentaliteit. Hierdoor laten we alles netjes achter op het tijdstip dat het voor u het beste uitkomt. Een goed geordend en opgeruimd magazijn kan niet zonder een schone vloer!

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.

 
SIEV logo

Wij zijn lid van branchevereniging SIEV!