Tegelvloer reinigen

De tegelvloer blijft tijdloos. De strakke uitstraling is populair in algemene ruimtes, entrees en sanitaire ruimtes. De dagelijkse schoonmaak is eenvoudig en kost weinig tijd.
Toch kan op deze vloer door vuilrestjes een filmlaag ontstaan waardoor hij dof, vettig of vlekkerig wordt. De voegen kunnen ook bevuild raken. Dus ook voor deze vloer geldt de regel: met periodiek grondig onderhoud behoudt de vloer zijn tijdloze uitstraling en zien sanitaire ruimtes er hygiënisch uit.

De vloer schrobben

Bij schrobben wordt de vloer eerst stofvrij gemaakt. Vervolgens wordt de vloer ingeweekt zodat het vuil los kan komen uit de voegen of van de tegels. Afhankelijk van de bevuiling en het soort tegel zal er met speciale chemicaliën en machines worden geschrobd. Het losgekomen vuil en het vuile water zullen daarna met een industriële waterzuiger opgezogen worden. Tenslotte wordt de vloer nog nagedweild met water en schoonmaakazijn, waardoor hij streeploos opdroogt en er weer als nieuw uitziet.

Keramische, natuurstenen of marmeren vloer schoonmaken

Omdat tegelvloeren nogal kunnen verschillen van elkaar komen we altijd eerst kijken en zonodig een proefstukje zetten. Voor de volgende vloeren kunt u ook bij ons terecht:

  • Onderhoud travertin vloer

  • Onderhoud leistenen vloer

  • Onderhoud marmeren vloer

  • Onderhoud natuurstenen vloer

  • Onderhoud granieten vloer

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.

 
SIEV logo

Wij zijn lid van branchevereniging SIEV!