Dakreiniging

De populairste dakbedekking van Nederland is de dakpan. In allerlei kleuren, soorten en maten bepalen ze voor een groot deel de uitstraling van uw bedrijfspand of woning.
Door weersinvloeden en uitstoot van gassen in de omgeving kunnen de pannen erg vervuild raken. Denk aan groene of zwarte aanslag, mosvorming of algen op het dak.
Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de dakpannen schoon en op kleur blijven. Bovendien blijven ze hierdoor sterk doordat ze niet poreus worden.

Dakpannen reinigen

Met heet water en gepaste druk wordt het vuil verwijderd.

Dakpannen impregneren

Na het reinigen met druk gaan de poriën openstaan waardoor nieuw vuil makkelijker kan hechten. Door direct na het reinigen de dakpannen te behandelen met een kleurloos impregneermiddel leggen we een beschermlaag over de dakpan. Hierdoor wordt deze vuil- en waterafstotend en de kleur krijgt weer glans. Het vocht dat door het reinigen in de dakpannen is getrokken kan nog wel goed verdampen, maar nieuw vocht wordt door de impregnering buiten gehouden.

Dakpannen coaten

Dit wordt steeds populairder in Nederland. Doordat u een andere kleur kunt kiezen dan de originele dakpannen kan uw pand een compleet nieuwe uitstraling krijgen. Daarnaast is het meteen een goede beschermlaag tegen vervuiling. Uiteraard kunnen we deze werkzaamheden combineren met onderhoud aan de gevel of kozijnen.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.


SIEV logo

Wij zijn lid van branchevereniging SIEV!