We van CleanChoice laten u als klant mee profiteren van onze grootschalige inkoop.

Door deze inkoop combinatie profiteert u van hoge kortingen. We hebben met de onderstaande partijen een samenwerking:

CWS

Meer informatie over CWS?

CleanChoice kiest voor partners die garant staan voor professionaliteit. CWS is marktleider in de sanitaire markt en levert uitstekende producten gecombineerd met een betrouwbare service. CWS Nederland biedt al meer dan 60 jaar service om haar klanten optimaal te ontzorgen in de sanitaire dienstverlening. Een hygiënische werkomgeving is voor iedereen een basisvoorwaarde om prettig te functioneren. Het aanbod van CleanChoice i.c.m. CWS voorziet hierin. Samen met CWS faciliteren we u in een totaaloplossing voor sanitaire hygiëne.

CWS installeert en onderhoudt de dispensers waarbij men u volledige ontzorging biedt door het verlenen van periode service met vaste servicemedewerkers.

Enkele voordelen voor U van het partnership tussen CleanChoice & CWS:

  1. Korte communicatielijnen doordat CleanChoice uw eerste aanspreekpunt is.
  2. CleanChoice laat u mee profiteren van schaalvoordelen die gerealiseerd worden door het inkoopvolume dat we realiseren bij CWS.
  3. CleanChoice is vertrouwd met de sanitaire voorzieningen van CWS. Hierdoor is een het vullen/controleren van de automaten tijdens een schoonmaakronde snel en eenvoudig gedaan.
  4. Door een uitgebreid landelijk serviceapparaat zijn de servicemedewerkers van CWS altijd snel ter plaatse wanneer er een storing of voorraadtekort is
  5. CleanChoice bundelt de diverse facilitaire zaken tot één factuur.

Interesse, neem contact op

Katrin

Meer informatie over Katrin?

Interesse, neem contact op