Terreinonderhoud

Een bedrijfspand bestaat uit meer dan stenen en ruimtes. Denk aan de parkeerplaats, de fietsenstalling, de beplanting, afvalbeheer. Allemaal onderhoudsgevoelige zaken. Als de aandacht op dit punt verslapt, heeft u in een mum van tijd last van onkruid, ongedierte, stank van afval, verstopte afvoerputten en ziet het terrein er snel onverzorgd uit. Naast het schoonmaakonderhoud kunt u ook deze zaken prima aan ons overlaten.

Het hele jaar door zijn we actief in tuinonderhoud. In de winter breiden we onze diensten nog uit met gladheidsbestrijding. Voor de veiligheid van uw collega’s en uw bezoekers; u hoeft hiervoor niet te bellen of mailen, dit houden we zelf in de gaten. Het terrein is al sneeuw- of ijsvrij gemaakt voordat u zich er zorgen om kunt maken. Goed geregeld toch?

Alle certificaten op zak

Al onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde kwaliteits-, veiligheids- en milieucertificaten. Zo weet u zeker dat u een serieuze, betrouwbare partner aan ons heeft. Bovendien kunnen we snel schakelen als het nodig is. En uw terrein blijft veilig en schoon!

Groenonderhoud

Veel bedrijven hebben in meer of mindere mate ‘groen’ op hun terrein. Goed voor de uitstraling…mits het goed onderhouden wordt. CleanChoice wil ook uw ‘groene vingers’ zijn. Een prima partner die u al het groenwerk uit handen neemt.

Onkruidbestrijding

Onkruid kan alles overwoekeren en ontsieren. Door periodiek uw tuin te laten onderhouden ziet uw terrein er altijd verzorgd uit.

Machinaal schoonborstelen of vegen van parkeerplaatsen

Een parkeerplaats is een visitekaartje voor de meeste bedrijven en verdient alleen al daarom goed onderhoud. Dus nemen we dit graag mee wanneer we met het onderhoud van uw tuin/terrein bezig zijn.

Snoeien

Groen draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijfspand, maar het heeft één nadeel: het groeit. Bomen en planten vragen om onderhoud. Periodiek laten snoeien is daarom een aanrader.

Gazononderhoud

Onderhoud van een gazon spreekt voor zich. Wij zorgen er graag voor dat het gras altijd netjes gemaaid is. Eén keer afspreken en het is voor langere tijd geregeld.

Onderhoudscontract voor een bedrijfstuin

Een onderhoudscontract voor het groen is de meest ideale oplossing. Alles wordt perfect in orde gehouden en u heeft nergens omkijken naar. In zo’n contract kunnen we het volgende meenemen:

  • Voorjaarsbeurt
  • Snoei- en maaiwerkzaamheden
  • Bemesting en beluchting
  • Winterklaar maken van de tuin
Interesse, neem contact op