Terreinonderhoud

Een bedrijfspand bestaat uit meer dan stenen en ruimtes. Denk aan de parkeerplaats, de fietsenstalling, de beplanting, afvalbeheer. Allemaal onderhoudsgevoelige zaken. Als de aandacht op dit punt verslapt, heeft u in een mum van tijd last van onkruid, ongedierte, stank van afval, verstopte afvoerputten en ziet het terrein er snel onverzorgd uit. Naast het schoonmaakonderhoud kunt u ook deze zaken prima aan ons overlaten.

Het hele jaar door zijn we actief in tuinonderhoud. In de winter breiden we onze diensten nog uit met gladheidsbestrijding. Voor de veiligheid van uw collega’s en uw bezoekers; u hoeft hiervoor niet te bellen of mailen, dit houden we zelf in de gaten. Het terrein is al sneeuw- of ijsvrij gemaakt voordat u zich er zorgen om kunt maken. Goed geregeld toch!

Bedrijfsafval

Voor u als ondernemer is het niet altijd mogelijk om uw bedrijfsafval mee te geven aan de gemeentereiniging. Bijvoorbeeld omdat u teveel aanbiedt of omdat het afval bepaalde grondstoffen bevat die niet tussen het algemene vuil mogen komen. Om uw terrein opgeruimd, schoon en veilig te houden, neemt CleanChoice u het afvoeren van bedrijfsafval graag uit handen.

Afvalscheiding en afvoer

Voor ieder bedrijf hebben wij de oplossing voor het scheiden en afvoeren van afval. In veel gevallen gaat het om restafval, glas, folie of papier. Met de juiste containers, afvalbakken of knapzakken én de juiste ‘leegfrequentie’ voeren we alles efficiënt af. Zo regelen wij uw afvalbeheer van kantoor tot productieruimte. Dit kan als vaste dienst uitgevoerd worden, maar ook op afroep, bijvoorbeeld bij een verbouwing of verhuizing.

Linoleum opblokken en sprayen

Hierbij wordt de vloer machinaal warm gemaakt waardoor doffe plekken en kleine krasjes in elkaar vloeien. Vervolgens wordt de toplaag van de polymeer verhard, waardoor die weer beter bestand is tegen alle invloeden waaraan de vloer wordt blootgesteld.

Alle certificaten op zak

Al onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde kwaliteits-, veiligheids- en milieucertificaten. Zo weet u zeker dat u een serieuze, betrouwbare partner aan ons heeft. Bovendien kunnen we snel schakelen als het nodig is. En uw terrein blijft veilig en schoon!

Interesse, neem contact op

Groenonderhoud

Veel bedrijven hebben in meer of mindere mate ‘groen’ op hun terrein. Goed voor de uitstraling…mits het goed onderhouden wordt. CleanChoice wil ook uw ‘groene vingers’ zijn. Een prima partner die u al het groenwerk uit handen neemt.

Onkruidbestrijding

Onkruid kan alles overwoekeren en ontsieren. Door periodiek uw tuin te laten onderhouden ziet uw terrein er altijd verzorgd uit.

Machinaal schoonborstelen of vegen van parkeerplaatsen

Een parkeerplaats is een visitekaartje voor de meeste bedrijven en verdient alleen al daarom goed onderhoud. Dus nemen we dit graag mee wanneer we met het onderhoud van uw tuin/terrein bezig zijn.

Snoeien

Groen draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijfspand, maar het heeft één nadeel: het groeit. Bomen en planten vragen om onderhoud. Periodiek laten snoeien is daarom een aanrader.

Gazononderhoud

Onderhoud van een gazon spreekt voor zich. Wij zorgen er graag voor dat het gras altijd netjes gemaaid is. Eén keer afspreken en het is voor langere tijd geregeld.

Onderhoudscontract voor een bedrijfstuin

Een onderhoudscontract voor het groen is de meest ideale oplossing. Alles wordt perfect in orde gehouden en u heeft nergens omkijken naar. In zo’n contract kunnen we het volgende meenemen:

  • Voorjaarsbeurt
  • Snoei- en maaiwerkzaamheden
  • Bemesting en beluchting
  • Winterklaar maken van de tuin

Interesse, neem contact op

Ongediertebestrijding

Bijna ieder bedrijf krijgt er mee te maken: ongedierte. Het vaakst betreft dat overlast van ratten en muizen, maar ook ander ongedierte komt regelmatig voorbij. CleanChoice heeft de specialisten in huis voor een adequate en snelle bestrijding van:

  • Wespennest verwijderen
  • Mieren, muizen, ratten, zilvervisjes, houtworm en wespen bestrijden

Ongedierte wordt voorgoed bestreden

Omdat wij een allround schoonmaakbedrijf zijn is ongediertebestrijding ook een van onze specialisaties. We komen altijd de situatie inspecteren en krijgen zo inzicht in de grootte en de oorzaak van het probleem. Er zal een duidelijke offerte voor u gemaakt worden voor de bestrijding van de huidige plaag maar ook voor het voorkomen van een nieuwe. Denk aan rondom het bedrijf afdichten van kieren en naden.

Omdat we weten dat een uitbraak explosief kan zijn en er plotseling veel overlast kan zijn kunnen we zeer snel schakelen.
Voor iedere plaag hanteren we een andere aanpak. Bij overlast van vogels hoeven we de dieren vaak alleen maar te weren; door rondom het bedrijf vogelwering aan te brengen zoeken de vogels hun nest- en voederplaats elders waardoor het probleem al is opgelost.

Stichting vakopleiding ongediertebestrijding

Onze specialisten hebben het vakbekwaamheidsdiploma behaald bij de Stichting Vakopleiding Ongediertebestrijding (SVO), waardoor wij alles weten over de levenscyclus van het te bestrijden organisme en waar het ongedierte leeft, wat zijn leefgewoonten zijn en hoe het zich ontwikkelt. Wij zijn op de hoogte van de regels en veiligheidsvoorschriften die voor de in Nederland toegelaten bestrijdingsmiddelen gelden. Uiteraard zijn al onze medewerkers in het bezit van het verplichte EVM certificaat.

Kortom: Wij bestrijden op een veilige en effectieve manier!

Interesse, neem contact op

Rioolreiniging

Bij de afvoer van regenwater blijft veel zand en ander vuil achter in putten. Bij hevige regenval kan ineens blijken dat de kolkputten niet meer goed doorstromen of zelfs helemaal verstopt zijn geraakt. Gevolg: wateroverlast en vervuiling van het terrein. Bij verstopping of overlast kunnen wij snel schakelen. We staan 24/7 klaar om de kolkputten leeg te zuigen.

Rioolonderhoud

U kunt het onderhoud ook geheel aan ons uitbesteden; wij controleren dan preventief 2 keer per jaar de kolkputten en zuigen ze zonodig leeg. Zo voorkomt u overlast en heeft u er bij onverwacht hevige regenval geen omkijken naar. Ook voor het schoonspuiten van lijngoten en zandvangers bij dockshelters én bij verstoppingen van riool of toiletten bent u bij ons aan het goede adres.

Interesse, neem contact op

Interesse, neem contact op