CleanChoice: meer plezier van schoon

CleanChoice is van start gegaan in 2011. Onze andere aanpak van de schoonmaak sloeg vanaf het begin aan. We krijgen veel waardering voor het feit dat we altijd de volledige verantwoordelijkheid voor deze discipline op ons nemen.

En we groeien nog steeds! Door constant te streven naar verbetering, nauw contact te houden met de klanten, interne processen te stroomlijnen en constant de baan op te gaan. In hedendaags Nederlands: we gaan er helemaal voor.

CleanChoice werkt inmiddels vanuit steunpunten in Tilburg, Breda en Den Bosch. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Met een kleine 100 collega’s zijn we een flinke club geworden. Allemaal gemotiveerd, ieder op zijn eigen manier en in het eigen specialisme.
Je hoort het steeds vaker: schoonmaken is een vak. En dat klopt, het is óns vak.

Natalie

Areamanager regio Breda-Oosterhout

Ik ben met veel plezier werkzaam bij clean choice in regio Breda en omstreken.

Door middel van goede communicatie zorg ik voor een fijne samenwerking tussen de klant en onze medewerkers

Mariëtte

Areamanager regio Tilburg-Breda

Door intensief contact met zowel de klant als met de medewerk(st)ers kan ik zorgen voor een fijne samenwerking en een optimaal resultaat, zodat iedereen tevreden is en met plezier (samen) werkt.

(meer…)

Eline

Personeelszaken

Heb je vragen over de urenregistratie, salarissen, cao, of andere personeelszaken, dan kom je bij mij terecht. Ik zal mijn best doen je te helpen.

(meer…)

Irene

DKS manager

‘Ik ben DKS manager voor alle klanten van CleanChoice. Ik heb er veel plezier in als ik voor zowel klanten als het personeel kan zorgen dat iedereen fijn kan werken en de kwaliteit hoog is. Daar komt van alles bij kijken, dat vind ik een uitdaging!’

(meer…)

Vincent

Director

‘Ik los vraagstukken op en zorg dat de verwachtingen van onze klanten worden overtroffen.
Door aandacht wordt alles schoner.’

(meer…)

Ingrid

Inside sales

‘Ik zorg dat de commerciële activiteiten vanuit kantoor goed geregeld zijn, houd onze social media bij en heb veel contact met onze klanten.
Lekker afwisselend!’

(meer…)