CleanChoice: meer plezier van schoon

CleanChoice is van start gegaan in 2011. Onze andere aanpak van de schoonmaak sloeg vanaf het begin aan. We krijgen veel waardering voor het feit dat we altijd de volledige verantwoordelijkheid voor deze discipline op ons nemen.

En we groeien nog steeds! Door constant te streven naar verbetering, nauw contact te houden met de klanten, interne processen te stroomlijnen en constant de baan op te gaan. In hedendaags Nederlands: we gaan er helemaal voor.

CleanChoice werkt inmiddels vanuit steunpunten in Tilburg, Breda en Den Bosch. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Met een kleine 100 collega’s zijn we een flinke club geworden. Allemaal gemotiveerd, ieder op zijn eigen manier en in het eigen specialisme.
Je hoort het steeds vaker: schoonmaken is een vak. En dat klopt, het is óns vak.

Natalie

Areamanager regio Breda-Oosterhout

Ik ben met veel plezier werkzaam bij clean choice in regio Breda en omstreken.

Door middel van goede communicatie zorg ik voor een fijne samenwerking tussen de klant en onze medewerkers

Mariëtte

Areamanager regio Tilburg-Breda

Door intensief contact met zowel de klant als met de medewerk(st)ers kan ik zorgen voor een fijne samenwerking en een optimaal resultaat, zodat iedereen tevreden is en met plezier (samen) werkt.

(meer…)

Eline

Personeelszaken

Heb je vragen over de urenregistratie, salarissen, cao, of andere personeelszaken, dan kom je bij mij terecht. Ik zal mijn best doen je te helpen.

(meer…)

Irene

Areamanager regio Waalwijk-Den Bosch

‘Ik heb rayon Waalwijk-Den Bosch onder mijn hoede en heb er veel plezier in als ik voor zowel klanten als het personeel kan zorgen dat iedereen fijn kan werken. Daar komt van alles bij kijken, dat vind ik een uitdaging!’

(meer…)

Karla

Operationeel manager

Als operationeel manager wil ik graag de verbinding zijn tussen klant en medewerker.  Een goede communicatie en afstemming met de klant en medewerker zijn belangrijk om doelstellingen te behalen. We dienen de kwaliteit te borgen en te optimaliseren . 

(meer…)

Henriëtte

Areamanager regio Eindhoven

‘Ik werk al vanaf het begin met veel plezier bij CleanChoice en ben de rode draad tussen klanten en medewerk(st)ers. Ik zorg dat de klanten tevreden zijn en dat ieder zijn werk goed kan doen.’

(meer…)

Bianca

Finance

‘Cijfers en contracten zijn helemaal mijn ding. Daarnaast vind ik het een must dat zowel de inkomende als uitgaande facturatie waterdicht is. Dat is een belangrijk deel van onze goede dienstverlening.’

(meer…)

Vincent

Director

‘Ik los vraagstukken op en zorg dat de verwachtingen van onze klanten worden overtroffen.
Door aandacht wordt alles schoner.’

(meer…)

Ingrid

Inside sales

‘Ik zorg dat de commerciële activiteiten vanuit kantoor goed geregeld zijn, houd onze social media bij en heb veel contact met onze klanten.
Lekker afwisselend!’

(meer…)