Glasbewassing, dé glazenwasser uit Brabant

Schone ramen geven uw bedrijfspand een professionele uitstraling. Maar het is ook fijn voor uw werknemers. Uit onderzoek blijkt namelijk dat voldoende daglicht op de werkplek zorgt voor productievere werknemers (bron: Arbo). Dus kijk op een zonnige dag eens kritisch naar de ramen, dan valt ineens op hoe prettig en belangrijk schone ramen zijn.

Traditioneel ramen wassen, het allerbeste!

Er zijn verschillende methodes om uw ramen te wassen. Onze voorkeur gaat uit naar de traditionele manier: met spons en raamtrekker. Want niet alleen het glaswerk, maar ook de kozijnen en vensterbanken worden dan meegenomen. Vuil dat vastzit, zoals vogelpoep, kunnen we op deze manier goed verwijderen. We werken op de ladder, vanaf een hoogwerker of vanuit een andere bereikbaarheidsvoorziening. Een schuine gevel, een gevel die grenst aan water of een gevel op grote hoogte, het is voor ons geen probleem.
Glasbewassing met gedemineraliseerd water – ofwel osmosewater – is ook een prima methode. Met een telescopische steel van maximaal 12 meter wordt het glas geborsteld en goed gespoeld. Doordat alle zouten uit dit water zijn gehaald drogen de ramen streeploos op.

De glazenwasser stopt niet bij het gevelglas

Niet alleen het gevelglas, maar ook ramen die zich ín het gebouw bevinden, kunnen worden meegenomen. Denk aan ramen in wanden en deuren. Maar ook lichtkoepels, lichtstraten en al het andere glas dat u gereinigd wilt hebben. We maken graag een planning voor de periodieke glasbewassing van uw hele bedrijfspand, zodat alle ramen netjes schoon blijven.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.

 
SIEV logo

Wij zijn lid van branchevereniging SIEV!