Glazenwasser Breda

Uw bedrijfspand is het visitekaartje naar uw klanten en de plek waar uw medewerkers een hoop tijd doorbrengen. Het is daarom wel zo fijn voor iedereen dat het er verzorgd en schoon uitziet. Dat geldt dus ook voor de ramen in uw pand! CleanChoice heeft vakkundige glazenwassers in Breda in dienst die uw ramen weer laten stralen. Een Glazenwasser van CleanChoice heeft veel ervaring in het vak en kan naast het schoonmaken van ramen ook al uw koepels, lichtstraten en deuren schoonmaken.

Glazenwasser gezocht

CleanChoice verzorgt uw flexibele glazenwasser in Breda, die u kan helpen met al uw glaswerk. Zowel buiten als binnen denkt de glazenwasser met u mee over de mogelijkheden zodat uw ramen langer schoon blijven. Met schone ramen maakt u direct een professionele indruk op al uw bezoekers. Glazenwasser gezocht? Glazenwasser gevonden!

Ramen wassen telescoop

Wij wassen al uw ramen en ander glaswerk, ook op hoogtes of moeilijk bereikbare plekken. Om al uw ramen te wassen zijn al onze glazenwassers voorzien van een telescoop. Deze telescoop ziet eruit als een uitschuifbare stok met een borstel aan het einde. Door een kleine slang die door de telescoop loopt komt water met speciaal sop die uw ramen laat blinken en streeploos schoonmaakt. Ramen wassen is met de telescoop van onze glazenwassers zeer effectief, ook voor de moeilijk bereikbare plekken!

Dé glazenwasser voor uw bedrijfspand

Op een zonnige dag springen vieze ramen al gauw in het oog. Dat ziet u niet alleen, uw klanten zien het ook! Zorg ervoor dat u altijd een professionele en verzorgde indruk kunt achterlaten op uw bezoekers en laat de ramen in uw bedrijfspand wassen door CleanChoice: de glazenwasser voor uw bedrijfspand.

Glazen wassen Breda

Cleanchoice heeft een uitgebreide klantenlijst opgebouwd in Breda en omstreken. Wij maken al veel panden schoon op industrie- en bedrijventerreinen zoals bij: Doornbos, Haagweg en Muizenberg in Breda. Wilt u ook uw glazen laten wassen in Breda of omstreken? Neem dan contact op met CleanChoice. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor overige schoonmaakdiensten.

Tarief glazenwasser

Bij Cleanchoice hanteren wij een voordelig tarief die afgestemd is op uw situatie en wensen. Wilt u weten wat het tarief is van CleanChoice als glazenwasser? Vul dan de onderstaande gegevens in om de gratis cleanscan aan te vragen. Wij komen graag uw situatie bekijken en horen persoonlijk uw wensen aan. Hierna ontvangt u gratis een vrijblijvende offerte, 100% op maat.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.