Glazenwasser Eindhoven

Komen er vaak klanten op bezoek in uw bedrijfspand? Uiteraard wilt u dan een verzorgde en brandschone indruk achterlaten op uw klant. De staat van de ramen van uw bedrijfspand hebben hier ook invloed op! CleanChoice is de glazenwasser van Eindhoven en helpt u met het maken van een blijvende goede indruk op al uw klanten. Onze glazenwassers in Eindhoven en omstreken zijn flexibel en gaan vakkundig te werk om u volledig te ontzorgen op het gebied van ramen wassen.

Glazenwasser gezocht

Zoekt u een glazenwasser in regio Eindhoven die al uw glaswerk stralend schoon wast? Dan bent u bij CleanChoice aan het juiste adres. Onze ervaren glazenwassers wassen uw ramen zowel binnen als buiten en reinigen daarnaast ook al uw lichtkoepels, lichtstraten en ander glaswerk in uw bedrijfspand. Wij zijn de glazenwasser waar u naar gezocht heeft!

Ramen wassen telescoop

De kennis, ervaring en professionele hulpmiddelen van onze glazenwassers zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw ramen. Onder deze hulpmiddelen valt een telescoop waarmee onze glazenwassers ook ramen op grote hoogtes en moeilijk bereikbare plekken moeiteloos schoon kunnen wassen. Deze telescoop bevat een borstel met zachte haren zodat uw ramen voorzichtig maar grondig schoon worden gewassen.

Dé glazenwasser voor uw bedrijfspand

Uw bedrijfspand is onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf, net zo goed als uw medewerkers dat zijn. Waarschijnlijk besteedt u veel tijd en geld aan de professionele uitstraling van uw personeel, maar vergeet ook zeker uw bedrijfspand niet! CleanChoice weet als geen ander hoe een verzorgd bedrijfspand eruit ziet en onze glazenwasser zal er alles aan doen om uw bedrijfspand zo goed mogelijk voor de dag te laten komen.

Glazen wassen Eindhoven

CleanChoice heeft meerdere vestigingen in Noord-Brabant, waaronder in Eindhoven. Wij wassen de ramen van bedrijven op onder andere Eindhoven Airport, het Philips terrein, Strijp-S en de High Tech Campus. Wilt u ook uw glazen laten wassen door CleanChoice in Eindhoven? Laat dan een gratis cleanscan maken voor een offerte op maat.

Tarief glazenwasser

Het tarief die wij als glazenwasser hanteren is zeer voordelig en afgestemd op uw situatie en wensen. Daarom komen wij graag uw situatie persoonlijk bekijken om een offerte op maat te kunnen opstellen. Heeft u interesse in een glazenwasser voor uw bedrijfspand en bent u benieuwd naar ons tarief? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.