Glazenwasser Tilburg

Het achterlaten van een professionele indruk op uw klanten en werknemers is belangrijk voor uw bedrijf. Het zorgt ervoor dat klanten graag zaken doen met u en lang een relatie blijven. Een schone en verzorgde uitstraling van uw bedrijfspand heeft invloed op deze professionele indruk. CleanChoice begrijpt dat en onze glazenwassers zorgen er al jarenlang voor dat bedrijfspanden in Tilburg er van binnen- en buiten piekfijn uitzien. Heeft u een glazenwasser nodig in de regio Tilburg? Neem dan contact op met CleanChoice voor de beste glazenwassers in Tilburg!

Ramen wassen telescoop

Ramen wassen op moeilijk bereikbare plekken is geen enkel probleem voor onze glazenwassers aangezien zij voorzien zijn van geavanceerde hulpmiddelen. Zo beschikken zij over een telescopische borstel die ramen die zich hoog boven de grond bevinden goed kan bereiken. Hiermee kunnen ook lichtkoepels en lichtstraten goed streeprij gewassen worden.

Dé glazenwasser voor uw bedrijfspand

CleanChoice heeft al veel ervaring opgedaan in het schoonmaken van bedrijven in Tilburg en andere regio’s in Brabant. Deze jarenlange ervaring in combinatie met onze flexibele en vakkundige glazenwassers zorgt ervoor dat wij dé glazenwasser voor uw bedrijfspand zijn.

Glazenwasser gezocht

Al onze glazenwassers hebben passie voor hun vak en inzicht om u proactief van dienst te zijn. Onze glazenwassers kijken verder dan alleen de ramen en kunnen u ook adviseren over andere schoonmaakdiensten. Glazenwasser gezocht in de regio Tilburg? CleanChoice is u graag van dienst.

Glazen wassen Tilburg

CleanChoice is al een geruime tijd actief in Tilburg en omstreken. Wij wassen de glazen van bedrijven in onder andere Vossenberg, Heikant, Piushaven en de kanaalzone. Wilt u ook de glazen van uw bedrijfspand in Tilburg laten wassen door ons? Neem dan direct contact op voor een gratis cleanscan.

Tarief glazenwasser

Bij een samenwerking tussen twee partijen is de onderlinge klik zeer belangrijk. Wij van CleanChoice begrijpen dat een goede start hier een belangrijk onderdeel van is. Daarom komen wij graag een keer bij uw bedrijfspand kijken om uw situatie op te nemen en al uw wensen persoonlijk aan te horen. Aan de hand van deze gratis cleanscan ontvangt u een passende offerte met een voordelig tarief. Het tarief van onze glazenwasser is dus altijd gebaseerd op uw behoeften!

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.