Dieptereiniging

Elk bedrijf heeft ruimtes die zo intensief gebruikt worden dat alleen het schoonmaken van de zichtbare delen niet voldoende is. Denk aan dagelijks drukbezette toiletten of keukens waar volop wordt gewerkt. De grootste vervuiling gaat uiteindelijk in de naden, kieren, leidingen en afvoer zitten en daar kan men bij de dagelijkse schoonmaak niet bij. En wat dacht u van de zachte, gestoffeerde delen van het meubilair?

Dieptereiniging is dé remedie tegen hardnekkige vervuiling. In gewoon Nederlands: een periodieke grondige schoonmaakbeurt van een ruimte, tot in elk detail. We doen het graag en goed. En altijd in nauw overleg, omdat de ruimtes die we onder handen nemen tijdelijk buiten gebruik zullen zijn. Herstellen of vervangen van onderdelen nemen we direct mee. Denk hierbij aan een lekkende kraan of versleten rubber in de koel- of vriescel.

Dieptereiniging van sanitair

Wij bieden naast de algemene schoonmaak van toiletruimtes ook periodieke dieptereiniging aan.
Dan demonteren we de wastafels, toiletten, dispensers en ander aanwezig meubilair.
Alles wordt in- en uitwendig gereinigd met intensieve ontvetters en ontkalkers.
De gehele toiletruimte wordt schoongemaakt: luchtroosters, tegels, deuren, kozijnen en vloeren. Niets wordt overgeslagen. Alles wordt weer gemonteerd en waar nodig wordt er een kleine aanpassing of verbetering aangebracht. Denk aan een waterbesparende kraan, leidingen, toiletbrillen, en toiletborstels. Het sanitair wordt netjes gekit en alles is weer klaar voor gebruik.

Dieptereiniging van de keuken

Waar eten wordt bereid hopen vuil, vet en stof zich op; vooral in, onder en achter keukenapparatuur. Bij de dagelijkse schoonmaak kunnen deze moeilijk bereikbare plekken niet goed worden meegenomen. Als aanvulling op uw HACCP-plan is het dus noodzakelijk om periodiek uw professionele keuken een dieptereiniging te geven. We ontvetten en ontkalken alle onderdelen aan de binnen- en buitenkant en desinfecteren alles wat direct in contact met eten komt. Kitranden worden nagekeken en zonodig vervangen. De hele ruimte wordt meegenomen, dus ook de vloer, de schrobputten, het plafond, de ventilatoren, de koel- of vriescel, het uitgiftebuffet en de wanden.

Dieptereiniging van meubilair

Ook kantoormeubilair heeft af en toe een dieptereiniging nodig. Neem de bureaustoel, één van de meest gebruikte én duurste meubels op kantoor. Huisstofmijt, huidvetten, koffiedruppels en kruimels komen dagelijks op de stoel terecht en vormen een ideale voedingsbodem voor allerlei ongedierte in de bekleding. We reinigen dan met een sproei-extractie methode; spuiten met een pre-spray en een reinigingsvloeistof en dit wordt samen met het vuil weer opgezogen.
Kunststof onderdelen worden afgenomen en de stoel kan met een vuilafstotende afwerklaag worden geïmpregneerd. Na de dieptereiniging ziet de stoel er weer als nieuw uit en gaat de bekleding veel langer mee. Vele malen voordeliger dan de aanschaf van nieuwe stoelen.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.


SIEV logo

Wij zijn lid van branchevereniging SIEV!