Schoonmaakbedrijf Breda

CleanChoice is uw vakkundig schoonmaakbedrijf in de regio Breda voor onder andere glasbewassing, opleverschoonmaken en vloeronderhoud. Met ons team van schoonmakers zorgen wij ervoor dat uw bedrijf een schone indruk kan achterlaten op uw werknemers en klanten, zowel van de binnenkant als van de buitenkant. Zo reinigen wij niet alleen uw sanitaire ruimtes, vergaderruimtes en kantoren, maar zorgen wij er ook voor dat uw bedrijventerrein en parkeergarage er schoon en netjes uit ziet. Wij hebben klanten in elke sector, van de zorg tot aan de industriële sector en kunnen u dus altijd voorzien van vakkundig advies die aansluit bij uw wensen.

Vakkundig schoonmaakbedrijf in Breda

CleanChoice is een schoonmaakbedrijf met een vestiging in Breda en momenteel ruim honderd enthousiaste werknemers. De schoonmakers die wij in dienst hebben, werken proactief om u op het gebied van schoonmaken zoveel mogelijk te ontzorgen. Elke schoonmaker heeft zijn eigen specialisme waardoor we ze zo specifiek mogelijk kunnen plaatsen. Op die manier kunnen wij u altijd vakkundig van dienst zijn met de juiste kennis en ervaring op elk schoonmaakgebied.

CleanChoice regelt voor u de overstap!

Wilt u overstappen naar CleanChoice terwijl u nog een ander schoonmaakbedrijf uit Breda in dienst heeft? Dat is geen enkel probleem. Wij regelen voor u de overstap en wijzen u een vast contactpersoon aan die zorgt voor een soepele start en begeleiding gaandeweg. U kunt bij deze contactpersoon terecht met al uw op- of aanmerkingen en vragen over hygiënisch werken.

Schoonmaakbedrijf inhuren in Breda en omstreken?

Wij zijn als schoonmaakbedrijf niet alleen actief in de regio Breda. Wij hebben tevens vestigingen in Eindhoven, Den Bosch en Tilburg waardoor we een breed gebied kunnen voorzien van onze schoonmaaktalenten. Wilt u als bedrijf ook altijd een frisse indruk achterlaten op uw werknemers en klanten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Wij maken voor u een duidelijk voorstel om ons vakwerk van hoge kwaliteit in uw bedrijf te kunnen uitoefenen tegen een voordelig tarief.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende offerte

085 – 235 05 15

Ook kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen, wij nemen dan direct contact met u op.